2024. július 25. - Kristóf, Jakab

Hamis levél miatt feljelentést tett a színházigazgató

Hamísított elektronikus levélben értesítették a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházat, hogy a társulatot felvették az Európai Színházi Unióba (UTE), ezért Stefán Gábor igazgató feljelentést tett a zalaegerszegi rendőrkapitányságon - írta pénteki számában
2008. május 16. péntek 10:14 - Hírextra
Az e-mailt a budapesti francia nagykövetség logójával és a francia kulturális intézet vezetőjének "aláírásával" küldték el Zalaegerszegre.

Stefán Gábor a lapnak azt nyilatkozta: gyanú merült fel, hogy közokirat-hamisítás történt. Már korábban is érkeztek a színházhoz nemzetközi kapcsolatokat érintő levelek: ezeken az UTE igazgatójának (Elie Malka), elnökének (Alexandru Darié) és jogi képviselőjének (Valeria Marcolin), valamint a magyarországi francia kulturális intézet igazgatójának (Jean Pierre Debaere) neve szerepel. A neves európai színházi és kulturális szakemberek, vezetők cáfolták, hogy ilyen tartalmú e-maileket küldtek a színházhoz - olvasható a lapban.

Stefán Gábor szerdán feljelentést tett a rendőrségen, a napokban döntenek arról, hogy indítanak-e nyomozást közokirat-hamisítás miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását