2024. május 3. - Tímea, Irma

Elcsavargott óvodást mentettek a fiatal lányok

Két fiatal lány mentett meg az eltévedéstől egy elcsavargott óvodást Szolnokon - értesült a HavariaPress.
2008. május 16. péntek 11:40 - Hírextra

A megyeszékhely egyik óvodájából a napokban szökött el egy hat éves kislány, azzal a céllal, hogy hazamenjen, ám sejtelme sem volt arról, hogyan is tudna hazajutni. Ezért az óvodához legközelebbi buszmegállóban felszállt egyautóbuszra, ott viszont feltűnt két fiatal lánynak, hogy a kicsi egyedül utazik. Miután szóba elegyedtek vele, a kisgyerek elmondta nekik, hogy a Széchenyi lakótelepre akar eljutni, de mivel a fiatalok tudták, hogy rossz felé megy, ezért leszálltak vele együtt a buszról és hazakísérték.

A lakásban ugyan éppen nem volt senki - hiszen a szülők ekkor már tudtak róla, hogy gyerekük elcsavargott és a keresésére indultak -, ám időközben odaért egy rendőrjárőr, akinek a lányok épségben átadták a kislányt, majd hazamentek. A rendőrség ezúton is szeretné megköszönni az ismeretlen, kb. 22 év körüli fiatal lányoknak, hogy figyeltek kis társukra és nem hagyták magára: nekik köszönheti, hogy sérülés, és más baj nélkül megúszta a kalandot.

Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását