2024. április 29. - Péter

Lemondatná az MSZP a levélíró Farkast

Farkas Flóriánnak a demokrácia jegyében le kellene mondania országos cigány önkormányzati (OCÖ) képviselőjelöltségéről - mondta Teleki László.
2007. március 2. péntek 13:13 - Hírextra
A levélben a fideszes politikus azt írja a polgármestereknek, hogy az OCÖ a szocialistákkal van egy platformon, és a március 4-i választáshoz kér segítséget.

Az MTI rendelkezésére bocsátott levélben a fideszes politikus, az OCÖ volt elnöke a polgármestereknek azt írja: "mint ahogy arról bizonyára tudomásod van, a jelenlegi - Kolompár Orbán vezette - Országos Cigány Önkormányzat a kormányzattal, a szocialistákkal van egy politikai platformon. Habár a Lungo Dromnak és szövetségeseinek minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a 2007. március 4-i választást mind országos, mind területi szinten, van néhány dolog, amelyben a személyes segítségedet kérem".

Teleki László elmondta: a levélben az is olvasható, hogy a levél tartalmát Farkas Flórián egyeztette a Fidesz "legfelsőbb vezetésével".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását