2024. május 4. - Mónika, Flórián

Hogyan csábítsd az ágyadba a kiszemelted?

Sok-sok helyzetben megtanulhattál igazi Hódító módjára cselekedni. Itt az ideje, hogy a legégetőbb kérdésre is sor kerüljön: a viselkedésre! Egy nő elcsábításához ugyanis tisztában kell lenned az etikettel! Még egy olyan világban, ahol egy kapcsolat nagyo
2008. május 15. csütörtök 06:55 - Hírextra

A rossz szokások

Nem tartozik szorosan az illemtan körébe, de nagyon hasznos beszélni róla! Rágod a körmöd, kocogtatod a fogaid, piszkálod az orrod idegességedben? De ha épp csajozol, nem szerencsés rögtön a negatívumokkal kezdeni! De egy igazi Hódító még a legapróbb részletekre is odafigyel! Ha ez az első találkozások egyike, és nem vagy oldott, koncentrálj arra, milyen benyomást szeretnél tenni! Egy pasi, akinek a keze könyékig a szájában van, nem túl gerjesztő látvány! Szóval koncentrálj! A cél lebegjen a szemed előtt!

Figyelj, mit beszélsz!

Semmi sem kiábrándítóbb az első randin, mint egy mocskos szájú férfi. Ugye érted, mire gondolok. Nagyon elterjedt az F és B-betűs szavak kötőszóként való használata. A haverok között még elmegy, de egy nővel?! Mióta tudod, hogy a kapcsolatok titka a kommunikáció, még jobban oda kell erre figyelned! Először erősen koncentrálj arra, hogy ne használd ezeket. Egy kis gyakorlás után aztán kikopnak az elsődleges szókincsedből!

Az igazi gentleman

Az apró dolgokban tűnik ki a lényeg! Mutass tiszteletet és megbecsülést a női nem iránt! A lovagiasság még nem halt ki, csak egy kicsit átalakult! Mire gondolj? Nem nagy ördöngösség! Például, mielőtt beszálltok az autóba, menj az ő oldalára, és nyisd ki neki az ajtót! Engedd előre, húzd ki neki a széket, és az első randin te álld a számlát. Hogy mire jó mindez? Jó kép alakul ki rólad benne, és azokban a nőkben, akiknek mesél a figyelmességedről! Ebben pedig nem lesz hiány! Erőfeszítésedet siker koronázza majd!

Legyél megbízható!

Ez azt jelenti, hogy a megbeszélt időben érj oda a randira, a buszhoz, a ház elé. Mindig időben hívd fel, küldd el az üzenetet, az e-mailt. Ez a nőknél kulcsfontosságú! Ezzel ugyanis egy megbízható pasi képét fested magadról, akiben maximálisan meg lehet bízni!

„Majd hívlak”, illetve „Akkor holnap a partin találkozunk”! A két jól ismert, és bevált mondat. Legtöbbször üres ígéretek, és semmilyen erőfeszítésbe nem kerül, hogy kimond. Aztán jönnek a hosszas magyarázatok. Minek? Ha nem gondolod komolyan, inkább ne mondj semmit, ami ígéret! A tiszta ügy mindig a legjobb út!

Mértékletes nagyvonalúság

Lényeges különbség van a vastag pénztárcájú és az újgazdag pasi között. Az egyik költ, mert megteheti, míg a másik azért költ, hogy felfigyeljenek rá! De a nők többsége intelligens teremtés! Az égbekiáltó giccsparádé nem vonzza a nőket! Ne vegyél meg mindent, ami az utatokba kerül egy plázában, és ne rendelj égre-földre. Érezni fogja, hogy meg akarod venni!

A higiénia

Nemcsak pszichológiai, hanem fizikai alapszabályokat sem árt betartanod! Persze, most csak legyintesz, pedig tudhatod, hogy a nők először az öltözékedet nézik, és ebből következtetnek a személyiségedre! Ezért ne legyél olyan, mint akit a kutya szájából rángattak ki! A szád és a hajad ápoltsága, egyáltalán az általános tisztaság olyan dolog, ami nemigen szorul magyarázatra! (A szájszagról biztosan vannak tapasztalataid!) Különösen fontos az intim területek ápoltsága! Győződj meg róla, mielőtt közeledsz hozzá, hogy tiszta és illatos vagy!

Ne őrülj meg!

Már ágyban vagytok, dolgoznak a hormonok. Be vagy indulva, de szerencsére ő is. Az igazi Hódító viszont az ágy-szabályt is ismeri! Ne csinálj olyat, amit ő nem akarhat! Olyat, amitől kényelmetlenül érezheti magát, és rossz emlékeket őrizne rólad! Ha erőszakoskodsz, ha túl extra szokásaiddal elijeszted, akkor vége. Ezeket tartogasd későbbre, amikor már tudod, hogy reagálna rá! Persze ne legyél olyan se, mint egy darab fa. Új pozitúrák, szituációk kellenek. Találd meg a helyes egyensúlyt!

Elégítsd ki!

Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, nem kell minden este gólt lőnöd! Elég, ha az elején bebizonyítod, képes vagy minden extra segítség nélkül maximálisan kielégíteni! Mi lehet jobb érzés, mint egy kielégült nő mellett feküdni, aki neked rebeg hálát. Hogy csináld? Némi vonzalom, egy sikeres előjáték és némi szex-technika. Ezzel garantált az orgazmus. (Nem is egy!) Nyűgözd le, dobj be mindent, hogy bekerülj a telefonkönyvének szex-rovatába! Kötelesség és dicsőség egyben!

A tanácsokat a végtelenségig lehetne folytatni. Ezek itt csak a leggyakoribb hibák orvosai. Elég, ha egyszer odafigyelsz, te hogy állsz ezen a téren, és máris sokat fejlődtél! A hatás pedig örök életre szól. És sok-sok nőnél bevetheted, hiszen ezek minden nőt meggyőznek, hogy Te vagy a tökéletes Hódító!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását