2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Előzetesben az ámokfutó

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki egy rablást követően a forgalommal szemben haladva próbált elmenekülni az őt üldöző rendőrök elől a hétvégén Kispesten - értesült a HavariaPress.
2008. május 13. kedd 18:23 - Hírextra

A férfi az elfogása után beismerte, hogy több hasonló bűncselekmény van a rovásán. A 26 éves budapesti férfi a gyanú szerint még a múlt péntek este lépett be egy XIX. kerületi üzletbe, és a bevételt követelte az ott dolgozó eladótól.

Az alkalmazott viszont nem tett eleget a felszólításnak, így a férfi kisietett a boltból, és kocsival megpróbált elmenekülni. A szemtanúk azonban megjegyezték az autó rendszámát, s ez alapján a kerületi rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a jármű felkutatását, majd az üldözését. Amikor az autós rájött, hogy lebukott, a ferihegyi gyorsforgalmi úton, a menetiránnyal szemben igyekezett egérutat nyerni, de a rendőrök rövid üldözés után megállásra kényszerítették a járművet, és elfogták az ámokfutót.

A hajsza közben egyébként négy másik autó is károsodott, hárman pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. Ezért a férfinak - aki meghallgatása során több más bűncselekményt is beismert - a rablási kísérleten felül az általa okozott balesetekért is felelnie kell majd.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását