2024. május 7. - Gizella

Idén már mindent lehet

Középkori bugyogók, mini sortok maxi blúzzal, földszínek és rikítók, idén majdnem mindent szabad lesz. Az idei nyár választéka jelentősen el fog térni a korábbi évek trendjétől. Cipőkben nagyon fontossá válik a kényelem, de ez művészi szemléletben nyilván
2008. május 9. péntek 19:52 - Hírextra
 Aki már megleste a kirakatokat, láthatta, hogy egyre több butiktulajdonos húzza rá babáira a középkori bugyira emlékeztető nadrágokat, amelyek ülepe szinte a térdet verdesi és combban is, csípőben is bő szabású.

– Idén nagy divat lesz a maxi szoknya és a nagyon mini sort is, ami eddig nem volt jellemző. A rövidnadrágot kombinálhatjuk maxi blúzzal, nagy megnyitással, és ami még fontos, a csípőnadrágot űzzük ki a mindennapi viseletből! A nagy térfogatú, ejtett ülepű nadrágok mellett a szűkszárú, nagyon csőnadrágok kerülnek előtérbe, valamint az egyenes szárúak – árulta el Németh Anikó, divattervező.

Az ingek és mellények, a vegyes mintákból összerakott, nagyon színes maxiruhák is kedvelt darabok lesznek. Uralkodó árnyalatokká lépnek elő a fehér, a sárga, a türkiz, a korallszín, a lila, és a szürke különböző tónusai. Nagy választékban kaphatók majd a fehér és homokszín kombinációjára épülő ruhák, de a fehér bármely természetből "ellesett" árnyalattal jól keverhető, hiszen gyönyörű kontrasztot eredményez.

A kiegészítőkben előtérbe kerülnek a míves megoldások, de legalább ilyen hangsúlyt fognak kapni az egyszerű, letisztult formák is és a textilből készített nyakláncok, karkötők. A képző- és iparművészet nagyon beépül a divatba, így a festmények felkerülhetnek a szövetekre, a cipősarkak akár faragottak is lehetnek. 
Vagyis nem a sportcipő lesz a divat, hanem azok a kényelmes darabok, melyekben van hozzáadott érték a designból. A táskák is nagyon lényegesek, hiszen egy táska ma már szinte egyenlő az ékszerrel. Ebből is a színeseket hordjuk, ugyanis a szín fontos vitamin, egy adalék a boldogsághoz.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását