2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Hátrányos helyzetűek pályázhatnak

A hátrányos helyzetű, felsőoktatásba bekerülő diákok felkarolására mentor ösztöndíjpályázatot hirdetnek a Katapult program keretében, a szervezők június 30-ig várják a felsőbb éves egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését - közölte Reiber Gabriella k
2008. május 9. péntek 08:59 - Hírextra

Azoknak a felsőbb éves hallgatóknak a jelentkezését várják, akik szívesen segítenének az intézményükbe kerülő, szociálisan hátrányos helyzetű elsőéves hallgatóknak a nehézségek leküzdésében, az egyetemi, illetve főiskolai életbe való beilleszkedésben. A kiválasztott mentorok havonta ösztöndíjban részesülnek.

A program célja a halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok felsőfokú intézményekbe való integrációjának elősegítése és a munkaerőpiacon való későbbi elhelyezkedés esélyeinek növelése. A mentorok kiválasztásakor a jelölt motivációja, szociális érzékenysége a fő szempont. A jelentkezőknek a felvételi során elméleti tudásukról is be kell számolniuk, a szakmai anyag letölthető a Katapult Mentorprogram honlapjáról.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását