2024. április 29. - Péter

A tehetségkutató zsűritagja tinédzserkorában öngyilkos akart lenni

Az amerikai Megasztár, az American Idol zsűritagja, Simon Cowell tinédzserkorában erősen gondolkozott azon, hogy öngyilkosságot kövessen el. Gyűlölte a szigorú iskolai szabályokat, és semmiben nem lelt örömet, mert nem talált olyan dolgot, ami érdekelte v
2008. május 9. péntek 06:37 - Hírextra
Simon Cowell saját bevallása szerint mindig unatkozott, semmi sem kötötte a figyelmét, a szabályokat pedig utálta betartani. Amikor azt mondogatták neki, hogy ez élete legszebb időszaka, még szomorúbb lett. Hiszen ha már most is ilyen rosszul érzi magát, mi vár rá később? Megfordult a fejében, hogy leugrik egy hídról, mert gyűlölte az iskolát és az egész életét.

Mikor elkezdte zenei karrierjét, számos kritikát kapott. Senki sem tudott segíteni neki céljai elérésében, mindent, amit csak véghezvitt, magának köszönhet. A kritikáknak örült: azt állítja, sokkal többet kapott kritikusaitól, mint azoktól az emberektől, akik csak annyit mondtak neki, hogy jó, amit csinál. Véleménye szerint nem lehet sikereket elérni ebben a szakmában anélkül, hogy észrevennénk saját hibáinkat, és javítanánk rajtuk.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását