2024. április 29. - Péter

Nyomravezetői díj a gázolókért

Kétszázötvenezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. annak, aki segít megtalálni azokat, akik elgázolták két munkatársukat, majd segítségnyújtás nélkül elhagyták a helyszínt - tájékoztatta a cég ügyvezető
2008. május 7. szerda 14:00 - Hírextra

Szabó Ferenc elmondta: az utóbbi időben egyre többször éri szóbeli atrocitás a kollégáikat. Ez volt eddig a legsúlyosabb támadás a dolgozók ellen - emelte ki.

A két férfit hétfőn egy szűk utcában akkor gázolták el, mikor a szemétszállító autó megállt, és ők pakolni kezdték az út széléről a kihelyezett hulladékot.

Egyik kollégájuk, aki a két autó közé szorult, szilánkos, nyílt lábtöréssel került kórházba. A több órás műtét során protézissel pótolták a szétroncsolódott részt, de azt még nem tudni, hogy mikorra épül fel a 29 éves férfi.

A szemétszállító autón dolgozó másik munkás, aki csupán két hónapja dolgozik a cégnél, szintén megsérült. A három gyermekét egyedül nevelő férfi zúzódásokat és ínszalagszakadást szenvedett.
Szabó Ferenc hangsúlyozta: a cég mindent megtesz a megsérült munkatársak mielőbbi felgyógyulásáért, és a szakszervezet is pénzt gyűjt a megsegítésükre. Emellett azonban nagyon fontos, hogy megtalálják a tetteseket. Ezért is ajánlották fel a nyomravezetői díjat.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Szenti Szabolcs az MTI kérdésére szerdán elmondta: a rendőrség nagy erőkkel keresi a cserbenhagyókat, külön nyomozócsoportjuk foglalkozik az üggyel.

A gázoló a begyűjtött adatok szerint egy kreol bőrű, bajuszos, 25 év körüli férfi, akivel együtt az autóban egy szintén kreol bőrű, testesebb nő is volt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását