2024. április 26. - Ervin

Lúzer gyilkos lopáson bukott le

Egy egyszerű kerékpárlopás miatt került rendőrkézre az a férfi, akit gyilkosság miatt kerestek a hatóságok Csongrád megyében - értesült a HavariaPress. A 40 éves szegedi férfi a gyanú szerint múlt pénteken éjszaka tört be a megyeszékhelyen egy Csap utcai
2008. május 6. kedd 11:43 - Hírextra
Vesztére a sértett három nappal később, tegnap délután felismerte a tőle ellopott járgányt, amit a gyanúsított éppen az út szélén tolt a Dorozsmai út közelében. A motor tulajdonosa azonnal értesítette a rendőröket, és a kiérkezésükig visszatartotta az elkövetőt.

A kiérkező járőröket az igazi meglepetés akkor érte, amikor ellenőrizték a lebukott tolvaj adatait: kiderült, hogy vele szemben elfogatóparancsot adott ki a megyei bíróság büntetés-végrehajtási csoportja, mert nem vonult be annak a börtönbüntetésének a letöltésére, amit emberölés miatt szabtak ki vele szemben. A gyanúsítottat - aki ily módon egyben elítélt is - a Szegedi Rendőrkapitányságról a kihallgatása után, még az éjszaka átszállították a Szegedi Fegyház és Börtönbe.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását