2022. július 1. - Tihamér, Annamária

Benzintankba és pótkerékbe rejtették a cigit

Benzintankban, pótkerékben és több más meglepő rejtekhelyen is találtak cigarettát a vámosok tegnap egy Győrnél megállított személyautóban - tudta meg a HavariaPress.
2008. április 29. kedd 11:53 - Hírextra

A pénzügyőrség járőrei mobil ellenőrzés keretében intettek le az M1 autópályán egy magyar gépjárművet, melynek vezetője azt nyilatkozta, hogy sem alkohol-, sem dohányterméket nem szállít a megengedett mennyiségen felül.

Az egyenruhások ennek ellenére a tételes átvizsgálás mellett döntöttek, nem is hiába: a kocsinak ugyanis a pótkerekéből, fenéklemezéből, sőt még a benzintartályából is cigisdobozokat halásztak elő. A lebukás láttán a férfi elismerte, hogy az átalakításokat ő végezte, és ő rejtette el a cigarettát is. A pénzügyőrök lefoglalták az átalakított autót és a milliós értékű cigiszállítmányt, a férfi ellen pedig eljárást indítottak, jövedéki orgazdaság miatt. Az ügyben várható jövedéki bírság másfélmillió forint.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását