2024. május 11. - Ferenc

Tisztogatás a BKV-nál?

Napokon belül meneszthetnek több BKV-s vezetőt. Az érintettek között lehet a korábban - még Aba Botond idejében - egyszer már menesztett, majd Antal Attila kinevezésekor visszavett Somodi László, közlekedési vezérigazgató-helyettes, Nemcsics Róbert inform
2008. április 26. szombat 11:14 - Hírextra
Bár a felsoroltak közül nem mindenki hozható közvetlen kapcsolatba a járatritkítási tervet tartalmazó botrányos paraméterkönyvvel, vélhetően ezt a felbolydult helyzetet használják ki a városházán arra, hogy politikai tisztogatást - is - végezzenek a cégnél - olvasható a lapban..

A Népszabadság úgy tudja, ma elbeszélgetnek a szakemberekkel, s aki rajta marad a listán, az hétfőn megkaphatja az elbocsátólevelét.

Ha Somodi is közöttük lesz, akkor arra egy, a napokban végrehajtott partizánakciója is magyarázat lehet. A legutóbbi sztrájktárgyalások egyikére ugyanis olyan teljesen új paraméterkönyvet vitt a szakszervezetek elé, amelyet előzőleg nem hagyatott jóvá a városházán, sőt annak a tényét sem közölte a fővárosi döntéshozókkal, hogy egy merőben új menetrendet készített(ek) - írta a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását