2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Memorylifterrel a leggyorsabb a memorizálás

Megjelent a flashcard rendszerű és korlátlan ideig ingyen használható, népszerű oktatószoftver, a Memorylifter legújabb változata - jelentette be a fejlesztő cég, a LearnLift. A program azon a tudományos módszeren alapszik, amelyet az oktatás úttörőjének
2008. április 25. péntek 10:14 - Hírextra
- A Memoryliftert az különbözteti meg igazán a kereskedelemben kapható többi programtól, hogy tudományos módszert alkalmaz, és képes multimédiás elemeket is magába építeni. A Memorylifter új változatában nagyon egyszerű képek, hangok vagy akár videofelvételek felhasználásával flashcard rendszerű oktatókártyákat létrehozni - mondta Rainer Aberer, a Learnlift menedzsere. Ezenkívül a Memorylifter 2.1 egy egész sor újdonságot tartalmaz, például azt, hogy sokkal jobban variálható, vagy az intelligens hangoskönyv-generátort, amelynek segítségével jelentősen megnövelhető a tanulási teljesítmény.

A szoftverhasználó létre tud hozni magának saját tanulómodulokat, és a program tág témakörben szinte kész oktatócsomagokat tartalmaz. Hatékonysága és jó használhatósága miatt a Memorylifter az évek alatt széles körben elterjedt az amerikai diákok között. Az új változat már 5 nyelven jelent meg (angolul, franciául, németül, portugálul és spanyolul), aminek köszönhetően a világ sok országában hódítani fog.

A Memorylifter is igazolja a régi mondás igazságát: "Az életben a legjobb dolgok ingyenesek".

Aki több információt szeretne, vagy le akarja tölteni a programot, az látogasson el a Memorylifter weboldalára: www.memorylifter.com.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását