2024. május 4. - Mónika, Flórián
A Nógrádmegyer környéki temetkezési vállalkozók szerint halálra van ítélve Győzike koporsóbiznisze. Új valóságshowjában hamarosan lépésről lépésre követhetjük várható (?) üzleti sikereit.
2010. március 20. szombat 08:39 - HírExtra
Március végétől újra a képernyőn élvezhetjük Gáspár Győző és családja életének mozzanatait. A Romantic énekeséből valósághőssé fejlődött sztár merész üzletbe vágott bele ezúttal: koporsó nagykereskedő kíván lenni. A vállalkozást már el is indítottta, baráti kölcsönből.

A nógrádmegyeri temetkezési vállalkozók azonban nem bíznak sikereiben. Mint a Borsonline-nak névtelenül nyilatkozó üzletemberek kifejtették, Győzőnek fogalma sincs arról, hogy mennyi kockázatot jelent egy ilyen vállalkozás, főleg a gazdasági válság idején. Ráadásul a verseny igen nagy, az emberek pedig szinte kizárólag a legolcsóbb termékeket keresik, ami nem is szerepel a showman kínálatában.

Más a véleménye azonban az érintettnek:

Hogy megy az üzlet, Győző?

Figyelj, most is éppen dolgozok. Ittvagyok egy kereskedőnél és tárgyalunk. Nézzük a termékeket, alkudozunk az árról.

Melyik faluban, vagy városban tárgyalsz éppen?

Nézd, ez nem tartozik az olvasóra, úgy gondolom. Már egy éve folyamatosan járom az országot és tárgyalok a készítőkkel, próbálom beszerezni a legjobb koporsókat.

Egyedül járod az országot?

Nem, van kolléga is. De figyelj, elmondom neked az egészet. Nekem a családom már régóta ezzel foglalkozik, ebből éltünk meg régen. Aztán az én életemben más időszak volt ugye, de amióta szerződést bontottam az RTL-lel -és ennek már több, mint egy éve- , visszatértem a családi gyökerekhez. Édesapám is ezt csinálta, így folytatom én is a családi hagyományt. Az eltelt év alatt nagyon sok minden történt, bővültek a kapcsolataim...

Az interjú ezen pontján puffanás szűrődött a háttérből, Győző is félbeszakította mondandóját: „ hé, óvatosabban már, nagyon zötykölődik az az autó!”

Jut idő a családra a meló mellett?

Egyre kevesebb sajnos, van, hogy este csak nagyon későn érkezek haza. De akkor is mindig próbálok velük is lenni.

A kevés szabadidődet mégis mivel töltöd?

Hát nem tudtad, hogy tornázok? Konditerembe járok, gimnasztikázok, ügyelek az alakomra. Sajnos a vállalkozás miatt egyre kevesebb idő jut erre is.

Apropó, vállalkozás! Vársz-e fellendülést attól, hogy az új show erről fog szólni?

Hát nem gondolom, hogy a média hatással lehet erre. Én nem akarom magam semmi módon reklámozni a showban, másrészt nem is gondolom, hogy a nézők a műsorból választanának maguknak koporsót. Ez komoly téma, én nem játszok a családi hagyományokkal. Ezért az új sót már nem Győzike, hanem Győző Show néven futtatjuk, így is jelezve, hogy egy komoly üzletember miatt üljenek a kedves nézők a képernyők elé.

Mikor lesz az első adás, milyen különleges történetekre számíthatnak a nézők?

Nem tudok semmit, azt se, hogy mi fog történni az egyes részekben. Én csak egy egyszerű alkalmazott vagyok az RTL Klubnál, őket kell kérdezni, hogy mi is lesz pontosan és mikor.

Zárta rövidre a népszerű showman. Bár heteken belül az ország, ha nem a világ legismertebb temetkezési vállakozója lesz Győző, mi reméljük, hogy a kereskedelmi csatorna nem így kíván „stílusosan” búcsúzni tőle, akivel korábban többször is nézeteltérések alakultak ki.

Akárhogy is alakul, az már tudható, hogy pucér zenésztársa, Benkő Dániel örül, hogy újra képernyőn láthatja vetélytársát. Mint a Napi Ásznak kifejtette: „Győzike sokáig kimaradt az életünkből és bevallom, nekem már hiányzott.” Felajánlotta, hogy szükség esetén szívesen kipróbálja a nyugládákat, akár vendégszereplés keretében is.

Benkő egyébként a Svábhegy felett szeretné porhüvelyének hamvait szélnek ereszteni, hátha pár porszem a hegyen található házának kertjébe pottyan. Győző koporsóját meghagyja másnak.

Felvetődött az ötlet, hogy Győzi felesége halottakat fog sminkelni az új sorozatban, de az ötletet Bea asszony egyelőre elveti.

Alakuljon így vagy úgy, pár nap múlva sokkal okosabbak leszünk a témában, hamarosan dübörögve indul a koporsóparádé. 
Forrás: Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nostri
2010. március 20. 19:18
"újra a képernyőn élvezhetjük" Győzikét írja a cikk...
a f@sz akarja élvezni ezt a hülye bugrist.
az RTL-is hót hülye, hogy alkalmazza ezt az őrültet..."valóságsó"...a Kepes műsorban jól lejáratta a csatornát, elmondta, hogy a nézőket jól beszopatta, azt csinálták, amit a műsor szerkesztői mondtak.. minden jelenet hazugság volt, nem a hétköznapjaik, a kanálisnak mégis újra kell...
huhh de érdekes lesz ennek a koporsós kisiparosnak a hétköznapját követni...te jó ég!!!!!!!!! alig várjuk már.
mazsolka01
2010. március 20. 12:44
HÁT győzike FIGYELJ,más szót,is ismersz?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását