2024. május 5. - Györgyi

A FIFA arra kéri Pizarrót, hogy ne pereljen

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) arra kérte Claudio Pizarrót, a Chelsea perui játékosát, hogy álljon el a hazája szövetsége ellen indított polgári pertől.
2008. április 24. csütörtök 12:16 - Hírextra
A csatár azért fordult bírósághoz, mert a perui szövetség 18 hónapra eltiltotta őt - három társával együtt - a válogatottól, miután tavaly novemberben - a szövetség szerint - a nemzeti együttes szálláshelyén éjszakai bulival "készültek" a Brazília elleni világbajnoki selejtezőre, amely 1-1-es döntetlennel végződött. Pizarro ugyanakkor azt állítja, hogy semmilyen dorbézolásban nem vett részt.
"Arra kérjük a játékost, hogy a lehető leggyorsabban vonja vissza keresetét és forduljon fellebbezéssel az illetékes testülethez. E mellett emlékeztetjük mindkét felet, hogy amennyiben a későbbi döntéssel nem értenek egyet, a nemzetközi Sportdöntőbíróság elé vihetik az ügyet" - idézte a FIFA levelét Pizarro menedzsere.

Pizarro mellett Dzsudzsák Balázs eindhoveni csapattársa, Jefferson Farfan, illetve Andres Mendoza (Metallurg Doneck) és Santiago Acasiete (Almeria) érintett az ügyben. A vétkes futballisták 20-20 ezer dollár büntetést is kaptak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását