2024. március 29. - Auguszta

Nyelte mint Donald kacsa a platinagyűrűt

Mesébe illőn kerültek meg gyémánt- és platinagyűrűk a floridai Walt Disney parkban. A gyűrűkből három volt - megintcsak akár egy mesében - és egy családfő dobta ki véletlenül egy kartondobozban a szemétbe, amikor véget ért vakációjuk a mesevilágban.
2008. április 23. szerda 08:14 - Hírextra
Felesége észrevette ugyan eljegyzési gyűrűje, jeggyűrűje és ötödik házassági évfordulóra kapott, harmadik gyűrűje hiányát, ám már későn: a szemetet elszállították.

A család szólt a személyzetnek, de közölték velük, hogy teljesen reménytelen ráakadni a gyűrűkre, így a família távozott. A park egyik alkalmazottja azonban észrevette, hogy még nem szállították el a mesepark összegyűjtött szemetét, és hét önkéntessel nekiállt guberálni zsákról-zsákra. Eredménnyel.

A jótékony "brigádvezető", Drew Weaver villámgyorsan telefonált a családnak, és sikerült még a repülőtéren érnie őket, majd pedig személyesen vitte el nekik a három gyűrűt.
"Nem ez volt az első eset, hogy végigmotoztunk egy szeméthegyet, de általában nem találjuk meg, amit keresünk. Most sikerült" - mondta Weaver.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását