2024. április 28. - Valéria

Molnár Gyula Csipkerózsika-álma

A Kereszténydemokrata Néppárt örül annak, hogy Molnár Gyulát - a vészharang megkondításával - végre sikerült felébresztenie Csipkerózsika-álmából, mert bár Újbuda első embere előtt hetek óta ismert a helyi civilek jelzése a Feneketlen-tó aggodalomra okot
2008. április 23. szerda 19:57 - Hírextra
A KDNP már az elmúlt héten azzal a kéréssel fordult Fodor Gáborhoz és Demszky Gáborhoz valamint a DBR-Metro projektigazgatóságához, hogy hozzák nyilvánosságra a tóról készült szakértői véleményeiket.

A KDNP bizalommal várja a választ, ám a XI. kerület polgármestere – akinek a héten fordított hátat liberális környezetvédelmi tanácsnoka – ma a Műegyetem szakértőitől kért vizsgálatot, ezzel előre borítékolta kételyét a liberális környezetvédelmi miniszter és a liberális főpolgármester szakmai véleményével kapcsolatban.

A KDNP és az újbudaiak számára a politikai viták helyett, az a fontos, hogy a kerület és a főváros vezetése tegyen meg mindent annak érdekében, hogy helyreálljon a Feneketlen-tó korábbi vízszintje és ezzel élővilágának egyensúlya is.


Dr. Rétvári Bence
országgyűlési képviselő
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását