2024. április 28. - Valéria

Csodás álom egy olimpiai aranyérem

Kínából érkezett, Franciaországban él, magyar színekben versenyez majd a pekingi olimpián. Világbajnoki ezüstérmes országúti kerékpárosunk, Bodrogi László ha rövid időre is, de visszatért szülőföldjére és a Városligetben kerekezett.
2008. április 22. kedd 16:15 - Hírextra
A 31 éves kerékpáros a múlt héten a kínai fővárosban tesztelte az ötkarikás játékok versenypályáját, Pekingből pedig egyenesen Budapestre érkezett.

- Roppant nehéz feladatunk lesz az olimpián. Nemcsak a pálya kialakítása miatt, hanem a klimatikus körülmények miatt is, a hőség, a pára és a szmog okozta ködszerű képződmény jelentősen csökkenti a látótávolságot és a levegőért is kapkodnunk kell majd - nyilatkozta Bodrogi, aki családjával régóta egy csendes észak-franciaországi városkában él.

- Nem tagadom, jobban érzem magam kint, ahol egy jóval nyugodtabb világba kerültem. Persze jó néha hazatérni, de már elfelejtem az utcaneveket, a faluneveket és mindig mindent átneveznek, nehéz követni az itthoni változásokat - tette hozzá a kerékpáros, akinek most már minden gondolata a pekingi olimpia körül forog.

- A reális célom a dobogóra kerülés lehet, de valóban egy csodálatos álmom válna valóra, ha aranyérmet nyernék. Én mindent megteszek a sikerért - mondta Bodrogi László.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását