2024. április 27. - Zita

Balla-gyilkosság: hozzátartozó a gyanúsított

Hozzátartozóját - az MTI információi szerint az áldozat fiát - gyanúsítja a rendőrség Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával: S. Sándort kedden emberölés megalapozott gyanúja miatt vonta eljárás alá a rendőrség - közöl
2008. április 22. kedd 18:41 - Hírextra
A szűkszavú rendőrségi közlemény szerint a 29 éves fiatalembert őrizetbe vették, de az eljárás érdekében további részleteket nem közölnek.

Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiatalember Balla Irma fia.
Balla Irmát 2007. április 6-án lakásában brutális kegyetlenséggel agyonverték. Holttestét egy nappal később fia fedezte fel. Az MTI információi szerint a fiú már az első pillanattól kezdve benne volt a gyanúsítotti körben.

A rendőrség egyébként hét tagú független nyomozócsoportot hozott létre a brutális gyilkosság felderítésére. Az eljárás során több, mint 200 tanúmeghallgatás történt és számos igazságügyi szakértő, köztük orvos-, vegyész- és informatikai szakértőt is bevontak az eljárásba.
A kiszivárogtatott hírek szerint családi házában saját laptopjával verte szét az 58 éves asszony fejét a brutális elkövető.

A rendőrség 72 órán belül kezdeményezi S. Sándor előzetes letartóztatását. Az ügy részleteiről várhatóan ezt követően tartanak sajtótájékoztatót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását