2024. május 2. - Zsigmond

Női kézilabda EHF Kupa: nyert a Dunafer

Négygólos előnyt szerzett a Dunaferr a vendég spanyol Itxako-Navarra ellen a női kézilabda EHF Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Eredmény: Dunaferr - Itxako-Navarra (spanyol) 27-23 (14-14)
2008. április 21. hétfő 06:37 - Hírextra

A mérkőzést a spanyolok kezdték jobban, a tizedik percben 5-4-re, majd kevéssel később már 7-5-re is vezettek. Ekkor Imre Vilmos, a hazaiak edzője időt kért, ami jót tett a magyar csapatnak, s a tizenhatodik percben sikerült egyenlíteni (8-8). Ezt követően a csapatok fej-fej mellett haladtak, így a félidőben 14-14 volt az állás.

A második játékrész elején Utureanu remekelt a magyar kapuban, a Dunaferr pedig átvette a vezetést (16-14). A negyvenedik percben a Navarra kettős emberelőnyben kiegyenlített (18-18), de ezek után a dunaújvárosiak harcosabb játékra váltottak és három góllal megléptek (22-19) riválisuktól. Egy kisebb hullámvölgy után, az 53. percre a spanyolok ismét nagyon közel kerültek a hazaiakhoz (23-22), a hajrát azonban a Dunaferr bírta jobban, az utolsó percre már négy góllal vezetett, amit végül kettős emberhátrányban sikerült megtartani.

a másik ágon:

Ikast (dán) - Dinamo Volgograd (orosz) 37-31 (19-18)


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását