2024. április 17. - Rudolf

Fogyás fosással? - Életveszélyes módszer

Senkinek sem ajánljuk, hogy kipróbálja: egy életre tönkre teheti a szervezetünket. Az állandó megfelelési vágy sok nőt ösztönöz arra, hogy drasztikus fogyókúrához folyamodjon. A hashajtós fogyózás bár látványos, de nem túlzás azt állítani, hogy szinte éle
2008. április 21. hétfő 20:11 - Hírextra
- Egy tabletta után akár másfél kilót is fogyhatunk, de nem ér annyit. Tönkremennek a bélbolyhok, mozgásszervi, hormonális és szívritmus zavarok, keringési probléma depresszió, alvászavar – ezek csak néhány a rengeteg és veszélyes tünet közül. Az a tapasztalatom, hogy sajnos nagyon sok ember folyamodik ehhez a fogyókúrához, csak nem beszélnek róla.

A beteges fogyókúra drasztikus következményei továbbá: kilazulhatnak a fogak, ekcémás tünetek vagy épp vakbélgyulladás.

- Már szinte két hét után jelentkezhetnek arra utaló jelek, hogy a szervezet kezdi feladni a harcot. A bőr színe sárgás-szürke lesz és a rugalmassága is eltűnik. Ha már valaki egyszer elkezdte szedni, nagyon komoly akaraterő, pszichés segítség és életmód tanácsadóra van szüksége, és akkor talán van esély a gyógyulásra.

Aki mindenképp szeretne fogyózni kerülje ezt a módszert. Inkább mozogjon és egyen sok zöldséget vagy gyümölcsöt, de a legszerencsésebb és legbiztosabb, ha szakértő tanácsát kéri.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását