2024. június 19. - Gyárfás

Amihez még Vágó sem ért

A kvízmestert sokan zseninek tartják, ám azt kevesen tudják, hogy van olyan dolog, amiben ő is tehetségtelen. Vágó István lassan már harminc éve vezet vetélkedő műsorokat. Megszállottan szeret utazni, mindenhol mindent tüzetesen megnéz, minden egyes emlék
2008. április 21. hétfő 13:15 - Hírextra
Ha teheti, a meglátogatott ország saját nyelvén beszél, ugyanis számos nyelvbe belekóstolt már: jól-rosszul társalog angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul, oroszul, lengyelül, svédül, portugálul, kevésbé flottul arabul, törökül, finnül és japánul.

István hazánk egyik legelismertebb médiai személyisége, akinek nevéhez számos ismeretterjesztő könyv főződik. Azt hihetnénk, mindent tud, mindenhez ért, ám ez korántsem igaz. Hiába zseni, a főzéshez semmit sem konyít, szakácstudománya egyenlő a nullával.

- Sokak szerint a férfiak jobban főznek, mint a nők, azonban ez rám nem vonatkozik. Tisztelem azokat az embereket, akik igazi gasztronómiai remekműveket készítenek. Nagy szerencsémre a feleségem is közéjük tartozik. Én rántottán kívül eddig még semmilyen más ételt nem készítettem. Bevallom őszintén, egy kicsit meglepődtem mikor felkértek, hogy szerepeljek a Vacsoracsata című műsorban. Aztán rájöttem, ez a műsor nem csak arról szól, hogy tehetséges szakácsok mérik össze főzőtudományukat, hanem lehetőséget kapnak olyan kezdők is, mint én.

A műsorvezető elmondta a Netbulvárnak, eddigi életében még sosem töltött annyi időt a konyhában, mint most. Minden tőle telhetőt megtett, hogy különleges és finom ételeket tálaljon vendégei elé, ám estéjén mégis kizárólag a boraival aratott sikert. Sajnos nincs mit szépíteni: Vágó Istvánnak nincs tehetsége a főzéshez. Hiába készített neki felesége részletes receptet, amelyben lépésről lépésre leírta a teendőket, István mégis mindent rosszul csinált, mert tudományosan akart hozzáállni az ételek elkészítéséhez.

- Nem az én hibám volt, hogy rosszul készítettem az ételeket, hanem a recept volt pontatlan. Hiszen bele volt írva, hogy egy csipet sót rakjak bele, de mi öten voltunk, akkor miért baj, hogy beszoroztam öttel? Amúgy pedig mennyi az egy csipet só? Azt tudjuk, hogy mennyi egy kilogramm, de mivel lehet lemérni az egy csipet sót?

Ha kíváncsiak, mit szóltak a vendégek István íztelen és a megszokottól eltérő kinézetű ételeihez, tartsanak velünk szerdán 16:25-től!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását