2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Szabadfogású olimpiai selejtező: Tőzsér kikapott a bronzmeccsen

Tőzsér Sándor két menetben kikapott az örmény Szuren Markoszjantól a svájci Martignyban zajló szabadfogású birkózó olimpiai selejtezőversenyen, így nem jutott kvótához.
2008. április 19. szombat 08:05 - Hírextra
A viadal honlapja szerint a 66 kg-os súlycsoportban érdekelt magyar versenyző az első két percet 2-0-ra, míg a másodikat 5-1-re veszítette el.

Tőzsér a főtáblán első mérkőzésén nyert, majd kikapott a később döntőbe jutott bolgár Szerfin Barzakovtól, így a vigaszágon folytathatta a küzdelmet. Ott első két meccsét simán hozta, majd a bronzmeccsen olimpiai kvótáért birkózhatott, de végül alulmaradt. A vasárnapig tartó versenyen súlycsoportonként négy-négy ötkarikás helyet osztanak ki.

Pénteken csak Tőzsér volt érdekelt a magyarok közül. Szombaton mindhárom súlycsoportban lesz magyar érdekelt: a 60 kilós Wöller Gergő a brit Viorel Etko ellen kezd, a 84 kilós Ritter Árpád a macedón Dejan Bogdanovval, a két évvel ezelőtti junior Eb bronzérmesével találkozik elsőként, míg a 96 kilós Ligeti Dániel azzal a román Mihai Stroiával kezd, akit az Eb-n két menetben legyőzött.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását