2024. április 27. - Zita

Megvannak a gyilkosok

Elfogta és a őrizetbe vette a rendőrség azt a négy férfit, aki a gyanú szerint megölt egy fiatal nőt; a holttestet a Duna-parton találták meg még szeptemberben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton.
2008. április 19. szombat 20:28 - Hírextra
A rendőrség honlapján közzétett közlemény felidézi: tavaly szeptember 27-én, a reggeli órákban ismeretlen női holttestet találtak Budapest XI. kerületében, az Árasztó utca közelében, a Duna-parton. Felmerült a gyanú, hogy a fiatal lány bűncselekmény áldozata lett, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozni kezdett.

Áprilisban olyan információ jutott a nyomozók birtokába, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. István 25 éves, Cs. József 30 éves, Cs. Attila 35 éves és Cs. Tamás 27 éves kisvárdai lakos. Egyiküket szerdán, a három másik fiatalembert pénteken fogták el a rendőrök. Az ügyben a négy férfi ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást - tartalmazza a rendőrségi közlemény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását