2024. április 27. - Zita

Ha nem tudod kivárni a foci EB-t...

Bár még bő másfél hónap van hátra az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság kezdetéig, ha valaki mégsem tudna addig várni, hogy a győzelmi dobogó legfelső fokán lássa kedvenc csapatát, az már most megteheti: az Electronic Arts cég ugyan
2008. április 18. péntek 17:11 - Hírextra

Az interaktív program különlegessége, hogy segítségével azok a nemzeti válogatottak is döntőbe verekedhetik magukat, amelyek a valóságban még a selejtezőkből sem jutottak tovább. Ugyanis nyolc helyszínen több mint ötven csapat méri össze az erejét, hogy a csoportmérkőzések után - a további gátakat is sikeresen véve - egészen a bécsi Ernst Happel-stadionban megtartandó fináléig küzdjék el magukat, ahol aztán már az aranyérem a tét.

A program lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy játékosként maguk is részt vegyenek az összecsapásokban, sőt "Csapatkapitány" módban - nyolc teljesítményfokozatnak eleget téve - a csapatkapitányi rangig vigyék. A valósághű körülményekről különböző beállítási módozatok gondoskodnak, lehet például szakadó esőt és csúszós talajt imitálni. Van lehetőség külön stratégia kidolgozására attól függően, hogy a csapat hazai pályán vagy idegenben lép fel. Természetesen megválasztható a tizenegyes rúgásokra alkalmazandó taktika is, a játékosokat pedig teljesítményük alapján azon nyomban értékeli a program. De ha még ez sem elég, előre meg lehet határozni, hogy a nemzeti tizenegyek milyen módon ünnepeljék a gólokat és a győzelmeket.

A videojáték Playstation 3-on, Xbox 360-on, számítógépen és mobilon egyaránt futtatható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását