2024. május 2. - Zsigmond

Bikini ízlésesen

Szinte bármit felvehetünk, a lényeg, hogy alkatunknak és korunknak megfelelő legyen. Általában az utcai trendhez nagyon hasonló a bikini divat, ám idén ez csak a színekben jelentkezik.Az idei nyár slágere a hagyományos egyrészes és a bikini közti átmenet.
2008. április 16. szerda 19:43 - Hírextra
Ebben viszont senkinek sem ajánlom a napozást, mert keresztbe-kasul csíkos lesz. Divatos még a tankini – hosszabb felsőrész és bugyi – és a csíkszerű felsők. A tankinit pocakosok, vagy szülés utáni hölgyek viselik előszeretettel. Színekben az ezüst, arany és a fehér dominál, de a most amúgy is trendi sárga, kék, zöld is nagyon menő. Főként az egyszínű fürdőruhák a praktikusak, hiszen ezekhez könnyen találunk kiegészítőket, de a szafari mintás is dögös. Persze az örök divatos fekete nélkül nem telhet el nyár, így ha igazán nőiesek szeretnénk lenni, ezt válasszuk - tanácsolta Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője.

Ami viszont abszolút kiment a divatból és szinte tiltott: az a tanga.

- Ez alapszabály. A fürdőruha amúgy is nagyon sok mindent megmutat, nem szabad túlzásba esni. A monokinit is csak egy olyan kertbe ajánlom, ahol nem lát minket más, a Balaton partjára semmiképpen - figyelmeztet Patrícia.

Attól függően válasszunk fürdőruhát, milyenek testi adottságaink. Ne essünk abba a hibába, hogy molett alakunkra felveszünk egy falat fürdőrucit.

- A kis mellre, fiús alkatra legjobb a háromszöges vagy csíkszerű bikini. A normál, nőies testre a kétrészest, míg az erősebb alkatra a sortszerű bugyit és a tartással bíró felsőrészt ajánlom.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását