2024. május 2. - Zsigmond

Nem lövés, hanem késszúrás végzett az emberrel

Lövés dördült el szerdán a Zala megyei Hahóton, ahol két férfi vitája után egyikük halálos késszúrást kapott - tájékoztatta az MTI-t a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója, pontosítva a korábbi rendőrségi közlést, miszerint lövés okozta a 3
2008. április 16. szerda 19:31 - Hírextra
Valóban lövés dördült - mondta Szukics Ferenc, de az áldozat halálát vitapartnere késszúrása okozta. A bejelentők csak a lövést hallották és arról számoltak be, hogy egy ember megsebesült.

A bűnügyi igazgató elmondta: a gyilkosság egy hahóti családi házban történt, ahová a 31 éves helybéli férfi azért ment, mert az élettársát kereste annak rokonainál. Szóváltásba keveredett egy ott tartózkodó 22 éves férfivel, akivel már korábban is voltak vitái.

A házba időközben még ketten érkeztek, akik igyekeztek szétválasztani a veszekedőket, de ez a 31 éves férfinek nem tetszett. Gázpisztolyt vett elő, amit a többiek kiütöttek a kezéből, ám a földre esett fegyver elsült.

Ezt követően kapott késszúrást a férfi, aki a halálos sebtől a földre rogyott, a másik három férfi pedig elhagyta a házat. A helyszínre vonult nagykanizsai rendőrök és a megyei főkapitányság készenléti szolgálata még a faluban elfogta mindhármukat.

Szukics Ferenc hozzátette, a 22 éves fiatalembernél megtalálták a gyilkos fegyvert, a kést is. Kihallgatása során beismerő vallomást tett, a rendőrök őrizetbe vették és emberölés miatt indítottak eljárást ellene.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását