2024. április 24. - György

Elköltöznek a TH-s ikrek

Berlinben vásárolt új lakást a Tokio Hotel popzenekar két frontembere, Bill és Tom Kaulitz.
2008. április 14. hétfő 20:46 - Hírextra
A kelet-németországi Magdeburgból a 21. században a nemzetközi toplistákra katapultált tini-zenekar, a Tokio Hotel művészeti bázisa Hamburg. A négytagú popbanda nem csupán ott lakott eddig, hanem albumaikat is a Hanza-metropoliszban készítették.

A fiú csapat két frontembere, a 18 éves Kaulitz ikertestvérek, a szülőváros Magdeburg és a munkahely Hamburg után a tavasztól már a német fővárosban is otthon érezhetik magukat: lakást vásároltak - adta hírül a hétvégén az együttes menedzsere, David Jost.

A rajongókat azonban a három német városhoz fűződő kapcsolatnál jobban izgatja, hogy hamarosan megint koncertezhet a Tokio Hotel.

Március végén meg kellett operálni a Tokio Hotel énekesének, Bill Kaulitznak a hangszálát. A popzenekar kénytelen volt megszakítani európai turnéját, de az májusban folytatódhat. Az orvosok az énekes hangszálának vírusos fertőzése miatt ágyba parancsolták a tinisztárt, majd a tüzetesebb vizsgálat megállapította, hogy a Tokio Hotel sztárjának, Bill-nek ciszta van a hangszálán. Ezt távolították el március végén.

A gégefő-műtétet jól sikerült, de Billnek több hetes rehabilitációra, s pihenésre van még szüksége, immáron Berlinben. A popzenekar azonban a vártnál korábban már májusban megint a közönség elé léphet - mondta a német rádióban David Jost menedzser. Brian kancellár lesz.

Brian Mayt, a legendás Queen zenekar egykori gitárosát hivatalosan is beiktatják a liverpooli John Moores Egyetem kancellárjává.

A zenész korábban asztrofizikát tanult Londonban. Doktori címét csak 2007-ben szerezte meg, miután megírta asztrofizikai PhD dolgozatát.

A zenészt hatvanadik születésnapján az egyetem tiszteletbeli tagjává avatták, 2007 júliusában. Szintén tavaly, novemberben döntöttek arról, hogy ő lesz a következő egyetemi kancellár. A korábbi brit miniszterelnök feleségét, Cherie Blairt követi a poszton. Feladata lesz megjelenni a diplomaosztókon és különleges alkalmakkor képviselni az egyetemet.

Brian May a legendás brit együttes, a Queen gitárosa volt. Doktori disszertációját harminc évre félretette zenei karrierje kedvéért, majd 2007-ben visszatért a tudományhoz. Dr. May az utóbbi időben társszerzőként dolgozott egy tudományos könyvön, ami az univerzum teljes történetét leírja.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását