2024. május 16. - Mózes, Botond

Új generációs MAZ

A MAZ Balti Hu Kft. 2008. áprilisától hivatalosan is megnyitotta a MAZ tehergépjárművek vezérképviseletét Magyarországon.
2008. április 11. péntek 11:23 - Hírextra
A cég a magyar haszonjármű piacon 10 különböző MAZ modellt kínál, melyek a legszigorúbb EURO4-es szabványnak megfelelően készülnek az EU tagállam Litvániában. Ezen gépjárművek 2 és 3 tengelyes különböző raksúlyú billenő platós teherautók, nyerges vontatók, valamint üres alvázak, melyekre különböző építőipari, útépítési, kommunális és speciális felépítményeket lehet szerelni.
A teherautókat német DEUTZ és MERCEDES motorokkal, ZF váltóval, tengelykapcsolóval, ABS - sel, sebesség korlátozó elektronikával, digitális tachográffal szerelik fel. A gépjárművek a cég Budapesti telephelyéről azonnal vagy a gyárból szállítva 2-3 hetes határidővel vehetők át.

A MAZ gépjárművek közismerten teherbíró szerkezetek, jó terepjáró képességekkel rendelkeznek, és ha figyelembe vesszük a német motorok üzembiztonságát, gazdaságosságát, akkor kijelenthető, hogy a MAZ és a német technika kombinációja igazán versenyképes termékeket jelent Európában.

A cég, 18 hónapos garancia ellátást ad járműveire, az ország különböző régióiban szervizhálózatot épített ki, az alkatrészek gyors ellátását saját raktárából, illetve 1-2 hetes szállítási határidővel a gyárból biztosítja.

A MAZ BALTIJA márkanév 2004-től sikeresen terjeszkedik az Európai Unió országaiban: Litvánia, Lettország Észtország után megjelent Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában és Spanyolországban is. A jövőben további EU országokban terveznek képviseletet nyitni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását