2024. április 30. - Katalin, Kitti

Vendége gyilkolta meg a házigazdát

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki több szúrással halálra késelte egy ismerősét Kengyelen - értesült a HavariaPress.
2008. április 10. csütörtök 10:56 - Hírextra
Az eddigi információk szerint a tettes szerdán kora este vendégségben volt a későbbi áldozatánál, de valamin összevesztek. A vendég ezért kést ragadott, és azzal kezdte üldözni a házigazdát, akit szabályosan lemészárolt, végül elmenekült. A nyomozók azonban még az éjszaka előállították a gyanúsítottat a saját lakásából, majd őrizetbe vették.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen élő 34 éves sértett szerda estére vendégeket hívott magához, családi házába. A társaság tagjai italozgatni kezdtek, majd este fél hét körül szóváltás alakult ki a házigazda és egyik vendége, egy 35 éves helybéli lakos között. A két férfi dulakodni kezdtek, melynek során a vendég kést ragadott, és több alkalommal megszúrta áldozatát.

A sértett közben kimenekült az utcára, de gyilkosa utána eredt, és menekülés közben is többször megszúrta, mígnem áldozata összeesett. A gyilkos még ekkor is többször belevágta a kést, a további mészárlást a sértett segítségére siető jelenlévők akadályozták meg, de az áldozaton már nem tudtak segíteni, ő a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az elkövető elmenekült a helyszínről, de a rendőrök rövid időn belül lakásán elfogták, és őrizetbe vették emberölés bűntette miatt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi osztálya előterjesztést tett az illető előzetes letartóztatására.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását