2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Pamela egy mágust ölelget

Pamela Anderson ráunt a rockerekre, újabban már egy mágust ölelget. A világ legnépszerűbb vízimentőjének, Pamela Andersonnak kurta-furcsa házasságaival sikerült elérnie, hogy ne csak Hugh Hefner egyik óriási mellű nyuszilányaként emlékezzen rá az utókor
2008. április 10. csütörtök 21:06 - Hírextra
Ám még a három balul sikerült lagzi sem vette el kedvét a férfinéptől. De az is lehet, hogy Criss Angel tud valamit, amiért megéri vele randizgatni. Az utóbbi időben ugyanis rengeteget látják együtt a kebelcsodát a mágussal.

A páros azonban nyíltan még nem vállalja a kapcsolatot. Mindenhová külön érkeznek, és mindig úgy tesznek, mintha véletlen lenne az ottlétük. Beszélgetnek, táncolnak, majd amikor már bemelegedtek a bulizásban, egymásra akadnak. Ölelkeznek és egyfolytában csókolgatják egymást. A hétvégén például Elton John washingtoni koncertjén rendeztek show-t a színpadon kívül. De már korábban is pletykáltak a kettejük közti titkos viszonyról. Decemberben rengeteget látták együtt bulizni őket, miután Pam harmadik házassága is tropára ment.

Criss szépen gyűjtögeti a hollywoodi skalpokat az elmúlt években. Majdnem egy évig Cameron Diazt bűvölgette, de szakítottak, mert Angel volt felesége nem hagyta békén őket. Aztán Lindsay Lohan mellett vigasztalódott. De állítólag ő az apja Minnie Driver hamarosan megszülető gyerekének is. Bár a színésznő még nem ismerte el a híresztelést.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását