2021. december 9. - Natália

Félrekezelték Kylie Minogue-ot

Először félrediagnosztizálták Kylie Minogue mellrákját - mondta az énekesnő egy amerikai tévé-show-ban. A 39 éves énekesnő 2005-ben jelentette be, hogy daganatos betegségben szenved.Azért mert valaki fehér köpenyt visel és nagy orvosi eszközöket használ,
2008. április 10. csütörtök 07:01 - Hírextra
Azért mert valaki fehér köpenyt visel és nagy orvosi eszközöket használ, nem biztos, hogy igaza van - nyilatkozta az ausztrál sztár az Ellen DeGeneres beszélgetős show-ban. Hozzátette: az első orvos, akihez ment azt állította, hogy tökéletesen egészséges, ezért nem aggódott és folytatta turnéját, amelyet később a betegség miatt félbeszakított.

- Nem azért mondom, hogy megijesszem az embereket, ez csak egy tény - mondta a sztár, majd azt tanácsolta a nőknek, hogy ha kétségeik vannak, menjenek el egy másik orvoshoz is.

Kylie Minogue egyébként azt nyilatkozta tavaly, hogy a mellrák miatt érzett dühe erőt adott neki és segített abban, hogy elkészítse új X című albumát.

Az ausztrál énekesnő egyébként május 15-én Budapesten koncertezik.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását