2024. április 29. - Péter

Történelmi szellő lengte be a tökrészeg pár nyilvános dugását

Szexbotrány tartja izgalomban a brit alattvalókat, de a királyi család tagjai - ezúttal - ártatlanok: egy tökrészeg ifjú pár az ősi windsori királyi kastély napsütötte gyepén, százak szeme láttára mutatott be látványos szerelmi jelenetet.
2009. április 30. csütörtök 17:10 - HírExtra
A profi pornófilmeket megszégyenítő előadás a The Sun című vezető londoni bulvárlap csütörtöki beszámolója szerint húsz teljes percig tartott, mire a királyi család testőrei észbe kaptak, és félbeszakították a mutatványt.

A 30-as éveik elején járó szerelmesek - a "Fűre lépni tilos" táblát figyelmen kívül hagyva - a London nyugati határában terpeszkedő hatalmas kastély egyik tornyának tövében, hirtelen felindulásból ledobták ruháikat, és a pillanatok alatt hatalmasra duzzadó nézőközönség hangos biztatása közepette dologhoz láttak.

A jelenetet fényképezőgépek és videokamerák tucatjai rögzítették, egy japán turistacsoport tagjai azonnal össze is hasonlították egymás felvételeit.
Végül két királyi testőr és egy rendőrjárőr érkezett a helyszínre, és felszólították az egymásba bódult ifjú párt az előadás befejezésére.

Szemtanúk szerint a fiatalok meglehetősen bizonytalanul álltak a lábukon, mielőtt a rendőrautóba ültették őket. A rendőrség közölte, hogy a szabadtéri pornósztárok egy éjszakát - külön - cellákban töltöttek, amíg ki nem józanodtak.

A hivatalos közlemény szerint mindketten egyébként "tiszteletre méltó munkaköröket betöltő, megbecsült emberek", akik az italos állapot elmúltával "elszörnyedve" értesültek arról, hogy mit is műveltek.

A The Sun forrása szerint II. Erzsébet királynő az incidens idején Windsorban tartózkodott, de rezidenciája a kastély másik végén van, így az uralkodó nem volt tanúja az eseményeknek.

Windsor 900 éves kastélya jó ideje a királynő első számú székhelye; II. Erzsébet a londoni Buckingham-palotában hetente már csak egy-két napot tölt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ztboy
2009. május 13. 11:35
Nem hagyták figyelmen kivül a "Fűre lépni tilos" táblát, mert feküdtek.....
lovo52
2009. április 30. 20:49
Mit kell ezen agyalni! A világválság közepén, példát mutattak, hogy az egyszerű nép, képes szaporodni parancs nélkül is!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását