2024. április 27. - Zita

Egyre népszerűbb az üdülés csekk

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Somogyban a munkavállalók és családtagjaik körében a kedvezményes üdülési csekk; az év első negyedévében a megyében 3.524 munkavállaló élt azzal a lehetőséggel, hogy munkáltatója általbiztosított természetbeni juttatásk
2008. április 10. csütörtök 10:44 - Hírextra
Az elmúlt év azonos időszakához képest ez a létszám tekintetében 73 százalékos, a forgalom tekintetében 36 százalékos növekedést jelent, hiszen míg 2007 első negyedévében a gazdálkodók 2.041 fő részére vásároltak 90 millió forint értékben kedvezményes üdülési csekket, addig az idén már 122 millió forintért - olvasható az alapítvány távirati irodához eljuttatott közleményében.

Az MTI rendelkezésére bocsátott adatok szerint a belföldi turisztikai szolgáltatások bevételének növekedéséhez továbbra is jelentős mértékben járul hozzá az üdülési csekk. Ez Somogy megye esetében azt jelenti, hogy tavaly az első negyedévben 124 millió forint, 2008 első negyedévében pedig 183 millió forint plusz bevételt jelentett a kedvezményes üdülési csekk elfogadása az elfogadóhelyek körének.

Jelenleg Somogyban 801 elfogadóhely 27 típusú szolgáltatást biztosít a üdülési csekkel fizető vendégeik számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását