2024. május 28. - Emil, Csanád

Széndékos gyújtogatás okozta a lakástüzet

A helyszínelés adatai szerint szándékos gyújtogatás okozta azt a lakástüzet, amely egy idős asszony halálát okozta szerdán Gyöngyösön - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2008. április 9. szerda 19:45 - Hírextra

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított az ismeretlen gyújtogató előkerítése érdekében - közölte Soltész Bálint, a főkapitányság sajtószóvivője.

A tűz egy lakóépület második szintjén pusztított szerdán hajnalban; a tűzoltók már csak az összeégett holttestet tudták kihozni a házból, amelyben egy gázpalack felrobbant.

Magyar Attila, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője arról tájékoztatott, hogy a kiérkező tűzoltók 3-as fokozatú riasztást rendeltek el, mert egy gázcseretelep működik a lakóépület közvetlen szomszédságában.

A három fecskendővel végzett intenzív oltásnak köszönhetően sikerült megakadályozni a lángok átterjedését a cseretelepre, sőt még az épület alsó szintje is megmenekült a lángoktól - mondta a referens.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását