2024. április 28. - Valéria

Van összefüggés?

Egy hónapon belül két párt - az MSZP és a Fidesz - irodáját is megrongálták Miskolcon; az elkövető mindkét helyen fiatal férfi volt, a rendőrség nyomoz, a tettest még nem fogták el.
2008. december 30. kedd 18:41 - Hírextra
December 2-án egy ötkilós vasgolyóval törték be az MSZP irodájának üvegportálját Miskolcon, a biztonsági kamerával rögzített felvétel szerint egy fiatal férfi zúzta be az üvegtáblát, december 30-ra virradóra pedig a Fidesz-iroda ablakait törték be. Egy szemtanú szerint itt is férfi volt a tettes, és feltételezhetően hasonlóan fiatal, bár az elkövető mindkét helyszínen csuklyát viselt.

Az MSZP miskolci irodáját többször, a Fideszét most először rongálták meg.Répássy Róbert, a Fidesz miskolci országgyűlési képviselője és Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője egyaránt elítélte a gyűlölet politikáját és az erőszakot a Fidesz-iroda elleni támadás nyomán, kedden adott nyilatkozatában.A rendőrség mindkét esetben rongálás vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását