2024. április 26. - Ervin

Fussunk a városért!

Több mint 10 ezer indulóra számítanak a szervezők a vasárnap 23. alkalommal sorra kerülő Vivicittá futóversenyen. Az olasz kezdeményezésből világeseménnyé vált 12 kilométeres városvédő futás a Margitszigetről rajtol 13 órakor.
2008. április 8. kedd 11:52 - Hírextra
A T-Com Vivicittá ugyanakkor már reggel 8 órától programot kínál a résztvevőknek, akik a Midicittá 6,5 km-es és a Minicittá 3,6 kilométeres futóversenye, illetve a 2,8 kilométernyi gyaloglás közül is választhatnak.

A leghosszabb, 12 kilométeres távot vállalóknak a rajt mellett a cél is a Margitszigeten lesz, az útvonal pedig Buda és Pest belvárosi részein halad majd, érintve többek között a Bem rakpartot, az Alagút utcát, a Roosevelt teret és a Kossuth teret is.

A 12 kilométeres T-Com Vivicitta útvonala:
Margit-sziget Központi út - Margit-híd - Germanius Gy. Park megkerülésével - Árpád fejedelem út - Bem rakpart - Jégverem utca - Fő utca - Clark Ádám tér - Alagút - Alagút utca - Attila út - Lánchíd utca - Lánchíd - Roosevelt tér - József Attila utca - Hercegprímás utca - Hold utca - Báthory utca - Vértanúk tere - Kossuth Lajos tér - Szalay utca - Széchenyi felső rakpart - Újpesti rakpart - Jászai Mari tér - Margit-híd - Margit-sziget Központi út
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását