2024. március 29. - Auguszta

Keresd meg a G-pontodat

A férfi szabadon szemügyre veheti a péniszét, a nők ezt nem tehetik meg, hacsak nem vizsgálják meg egy kézitükör segítségével. A mustrához olyan helyet válassz, ahol nem zavarhatnak meg közben. Azt javaslom, ezt a gyakorlatot először egyedül csináld, a pá
2008. április 6. vasárnap 13:12 - Hírextra

Biztos, hogy kényelmetlenül éreznéd magadat, ha a férfi odalent bámulna valamit, ami mindig rejtve marad. De ha igazán igényled a jó szexet, akkor ezen is át kell esned egyszer!

Józan ésszel belátható, hogy ha a férfi nem tanulmányozhatja a puncidat, akkor igen kis esélye marad arra, hogy megtudja, miként szerezhet örömet neked. A nemi szerv mindenki esetében más és más. A klitoriszod nem pontosan azon a helyen van, ahol párod korábbi barátnőié, és nem az a legjobb megoldás, hogy a sötétben matatva próbáljátok megtalálni.

A női nemi szerv kissé bonyolult, de azt is fel lehet osztani különféle részekre. A külső szerv - mindaz, amit kívülről látható - a szeméremtest. A Vénusz-domb V-alakot formál, fanszőrzet borítja. Ezt szemből egy tükörben is láthatod. Az aktus során párnaként szolgál.

Ha leülsz és széttárod a lábadat, elsőként a szőrzettel fedett nagyajkakat fogod meglátni. Ha szétnyitod, akkor feltárulnak a kisajkak. A szeméremajkak mérete és formája rendkívül változatos. A nagyajkak általában takarják a kisajkakat, de teljesen normális az is, ha a kisajkak kitüremkednek.

A kisajkak mirigyei gondoskodnak a vaginát nedvesítő váladék kiválasztásáról. Izgalmi állapotban megtelnek vérrel (akárcsak a pénisz), megduzzadnak, és vörösebbé válnak.

A vagina és a végbélnyílás közötti kis terület a gát, amely nagyon érzékeny az ingerlésre. Mint a férfiak közül sokan, egyes nők is szeretik, ha análisan ingerlik őket, bár ez egyéntől függ (és a férfitól, aki csinálja).

A vagina fölött található az a nyílás, amelyen át a vizelet távozik a testből. Ez a húgycsőnyílás. A klitorisz, a nők legérzékenyebb szerve, a vagina felső részében helyezkedik el (a köldökhöz közel eső végében), és csuklyaszerű bőrredő védi.

Csak egy borsónyi rész látható belőle, az egész szerv befelé terjeszkedik. Teljes egészében körülbelül tíz cm hosszú, ha a csúcsát ingerlik (rendszerint ujjal, nyelvvel vagy pénisszel), megduzzad, megkeményedik, és rendkívül érzékennyé válik.

A klitorisz lényegében ugyanazokból a részekből tevődik össze, mint a pénisz, (csak egyszerűen nem látható). A pénisz egyszerre több feladatot is ellát (azon át távozik a vizelet és a sperma), a nők klitoriszának egyetlen funkciója az örömszerzés.

Keresd meg a G-pontodat: dugd az ujjadat a hüvelyedbe, és csúsztasd fölfelé annak elülső falán, ahol meg fogod találni.

A hüvely tulajdonképpen egy körülbelül 8 cm-es izomcső, mely megfelelő ingerlés hatására bármilyen méretű pénisz befogadására alkalmassá válik. Amikor a párod legelőször behatol, az izmok összehúzódnak, mintegy körülfogják a péniszt.

Az aktus során az izgalom növekedésével a vagina tovább tágulhat annyira, hogy már nem is érzed benne a hímvesszőt, bármekkora is legyen az. Ez a magyarázat arra, miért az első néhány lökés nyújtja a legtöbb örömet: a hüvelyed egész egyszerűen még szűkebb ilyenkor.

A legtöbb nő számára elengedhetetlen a klitorisz ingerlése az orgazmushoz. A közösülés során csak közvetetten lehet ingerelni, közvetlenül csak ujjal vagy nyelvvel. Az orgazmus elérésekor a vagina izmai erőteljesen és ritmikusan összehúzódnak, rendszerint háromszor-ötször, és intenzív örömet okoznak.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását