2024. április 25. - Márk

Nem füstöl a tévészékház

Száműzte a dohányzást - illetve a pöfékelés idejére a dohányosokat - valamennyi ingatlanjából a Magyar Televízió (MTV) - tudható meg a közmédium keddi közleményéből.
2008. április 1. kedd 15:40 - Hírextra
A "példamutató egészségvédelmi döntés" életbe lépése után csak az épületeken kívül, a bejáratnál, illetve a Szabadság téri székház negyedik emeleti teraszán gyújthatnak rá a munkatársak - írják, jelezve: a döntés kapcsán már módosították is a közmédium kollektív szerződését.

A közlemény (az MTI tudomása szerint évek óta nem dohányzó) Medveczky Balázs ügyvezetőt idézi, aki hangsúlyozza: "mivel naponta 8-10 órát a munkahelyünkön töltünk, a nemdohányzókat leghatékonyabban az védi, ha ez idő alatt sem kényszerülnek arra, hogy belélegezzék a füstöt."

A Magyar Rádió - saját bevallása szerint "szórványosan" pöfékelő - elnöke, Such György az MTI-nek úgy nyilatkozott, náluk is többször felmerült egy hasonló intézkedés igénye, de nem léptek az ügyben.
A szivarozó Cselényi László vezette Duna Televízió szóvivője, Szeles Pál arról számolt be: eddig a vezetés nem kapott hivatalos jelzést arról: a munkatársakat zavarja, hogy a kijelölt helyeken lehet dohányozni az épületben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását