2024. május 3. - Tímea, Irma

A halott sztár titkos gyereke

Amikor Heath Ledger meghalt, hirtelen rengeteg sajnálkozó barátja lett, mert mindenkinek jó reklámot jelentett, ha a címlapokon könnyeznek. Most, hogy vagyonának elosztása közeledik, a rokonai lettek többen. Állítólag a színésznek van egy eddig titokban t
2008. április 1. kedd 10:56 - Hírextra
Heath még tizenhét évesen folytatott viszonyt egy férjes asszonnyal, akit teherbe ejtett. A botrány elkerülése miatt, mindenki befogta a száját, és csendben búcsút intettek egymásnak a szeretők.

Erről a megboldogult színész nagybátyja beszélt az egyik újságnak. Haydn szerint nagy az esély arra, hogy a nő megtartotta a gyereket. Eddig még nem jelentkezett az anyuka és lánya sem, viszont Heath vagyonának elosztása kellő motiváció lehet rá, hogy kilépjenek a szürke hétköznapokból. Joggal reménykedhetnek egy kisebb összegben. Mivel a színész nem módosította öt évvel ezelőtti végakaratát, amikor megszületett Michelle Williams-szel közös gyereke. Így Matildáról is a Ledger-szülők gondoskodnak majd anyagilag, mert ők örökölték a fiúk minden vagyonát. Szóval ezen az alapon járna támogatás a másik csemetének is.

A Brokeback Mountain sztárjának halálakor az egész filmipar hatalmas letargiába esett, mert senki sem számított a tragédiára. Heath szentnek nem nevezhető életmódját mindenki ismerte, viszont nem voltak annyira durvák a viselt dolgai, hogy veszélyben legyen. A gyász azonban hamar haszonszerzéssé alakult át. Jó pár híresség akadt, aki csak azért törölgette a könnycseppjeit, hogy jó benyomást tegyen a közvéleményre. Néhányan pedig kétes hitelességű Ledger relikviákat kezdtek árusítani az interneten.
Forrás: netbulvar.hu/dailytelegraph.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását