2024. május 9. - Gergely

Nem került magyar az élcsoportba a férfiak között

Nem sikerült jól a magyarok számára a millfieldi öttusa Világkupa-forduló férfi versenye: a legjobb magyar, Fülep Sándor is csak a 12. helyen végzett.
2008. március 30. vasárnap 08:53 - Hírextra

Horváth Viktor 18., Kasza Róbert 19., Tibolya Péter pedig 32. lett. Győzött a cseh Ondrej Polivka, a dobogó második fokára az olasz Nicola Benedetti, a harmadikra a brit Samuel Weale állhatott fel.
A viadal honlapja alapján egyik magyarnak sem jött össze a lovaglás, egy jó negyedik számmal Horváth, Fülep és Kasza is a közvetlen élmezőnyben végezhetett volna. Ugyanez nem igaz Tibolyára, aki visszafogott lövészet után rosszul vívott, így neki már akkor elszállt az esélye a jobb helyezésre.

A lovaglás egyébként - a nemzetközi szövetség beszámolója alapján - borította az addigi sorrendet, a hideg, szeles, esős időhöz nem mindegyik négylábú tudott alkalmazkodni, jó teljesítmény alig, hibátlan pedig egyáltalán nem akadt.

A versenyben nyolcvanan indultak, közülük a legjobb 36 szerepelhetett a szombati döntőben. Az élversenyzők közül a finálés mezőny második felében végzett többek között az olimpiai címvédő orosz Andrej Mojszejev, a tavaly vb-ezüstérmes honfitársa, Ilja Frolov, továbbá a 2006-ban világbajnok litván Edvinas Krungolcas.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását