2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mindenki kap egy ingyen kólát

Axl Rose és bandája ismét történelmet ír - az albumukért kóla jár mindenkinek.
2008. március 28. péntek 11:02 - Hírextra
A világon egyetlen dolgot várnak többen, mint a Messiás ismételt eljövetelét: a Guns’n’Roses következő albumának megjelenését. A Chinese Democracy azonban csak nem akar elkészülni, bár már tíz éve ígérgetik. Ezért a fűszeres kólájukról híres amerikai italgyár, a Dr Pepper kitalált egy kis ösztönzést Axlnek, hogy végre befejezze a munkálatokat. Az Államokban mindenki kap egy ingyen doboz üdítőt tőlük, ha még idén kiadják a régen várt korongot. Persze a GNR volt tagjai, Slash, Duff és Matt Sorum kimaradnak a bonuszból, amiért elárulták a bandát.

A cég szóvivője jelentette be a nagy akciót, és felszólította a rajongókat, hogy gyakoroljanak ők is nyomást Rose-ra. A furcsa és elég költséges ötlet azért született meg a marketingesek agyában, mert a gyár munkája nagyban hasonlít a lemezkészítéshez. A szóban forgó kóla ugyanis 23 alkotóelem megfelelő arányú keverékéből áll össze, így megértik Axlt, hogy mi tart neki ilyen sokáig a tökéletes album megalkotásában.

A fanoknak nem biztos, hogy a kóla hozza meg a kedvet az új Guns anyaghoz. Hisz ők eddig is megtettek mindent, amit lehetett - vártak és e-mailekkel bombázták az énekest. Ám az eredmény nélkül eltelt tíz év eléggé kiölte belőlük a lelkesedést. Sőt, a frontember hanyag viselkedése sem kecsegtet sok jóval. A fehérhollónál ritkább koncertjeikről ugyanis órákat késik, és a külseje is inkább nevetséges, mint divatot teremtő.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását