2021. június 22. - Paulina

Lemondott a frakcióvezető

Lemondott március 31-i hatállyal közgyűlési tagságáról a Fidesz-KDNP salgótarjáni frakcióvezetője. Döntését Skuczi Nándor pénteken sajtóközleményben tudatta az MTI-vel.
2008. március 28. péntek 14:08 - Hírextra

A politikus a Fidesz-KDNP városi listáján szerzett mandátumot a 2006-os önkormányzati választáson.
Skuczi Nándor rövid közleményében azt írja: időközben Nógrád megye 2. számú választókerületében kapott fontos, és sok idővel, energiával járó megbízást.

Mivel a két felelős tisztség színvonalas betöltése külön-külön is egész embert kíván, az új körülményeket mérlegelve arra az elhatározásra jutott, hogy a salgótarjáni közgyűlési tagságáról lemond - teszi hozzá.

Skuczi Nándor frakcióvezetői megbízása mellett az ügyrendi és jogi bizottság tagjaként és a közbeszerzési bizottság elnökhelyetteseként dolgozott.

A jobboldali koalíció három, szocialista vezetésű ciklus után nyerte meg a 2006. évi önkormányzati választást a nógrádi megyeszékhelyen. Salgótarján polgármesterévé a korábban nem politizáló iskolaigazgatót, Székyné Sztrémi Melindát választották, aki párton kívüliként volt a jobboldal jelöltje.

Az MTI információja szerint a salgótarjáni frakcióvezető döntése összefügg azzal, hogy februárban fordulat következett be a Fideszben Salgótarjánban, ugyanis Becsó Zsolt, a párt salgótarjáni és megyei elnöke, a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő elveszítette pozícióját a megyeszékhelyen. Helyére a salgótarjáni Fidesz-szervezet vezetőjének Székyné Sztrémi Melindát választották meg, aki 2007 novemberében lépett be a Fideszbe.

Becsó Zsolt a 2. számú, pásztói-bátonyterenyei választókerület elnöke lett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását