2024. május 3. - Tímea, Irma

Fenyegető levelek az MSZP-nek

A Nemzetbiztonsági Hivatalhoz fordul, illetve rendőrségi feljelentést tesz az MSZP egri szervezete, mert fenyegető leveleket kaptak a párt helyi képviselői - jelentette be az egri önkormányzat szocialista képviselője szerdai sajtótájékoztatóján.
2008. március 26. szerda 13:09 - Hírextra
A névtelen levelekben likvidálással és vagyonelkobzással fenyegették meg a helyi szocialista városatyákat, amennyiben nem hagynak fel közéleti tevékenységükkel - közölte Nagy István.
Ugyanakkor magánokirat hamisítás miatt is bejelentést tesz a párt, mert egy szocialista országgyűlési képviselő hamisított aláírásával személyeskedő tartalmú levelet juttattak el ismeretlenek egy másik politikai párt egri vezetőjéhez - tette hozzá a politikus.

Nagy István úgy vélekedett, hogy mindez emberileg és politikai szempontból is elfogadhatatlan, illetve már a büntetőjog kategóriájába tartozik.

Ebben a helyzetben arra kérik az egri politikai erőket, hogy határolódjanak el a szélsőségesektől és ne segítsék előretörésüket - mondta Nagy István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását