2024. február 28. - Elemér

A paragrafusok lovasai

Műlovon vágtázva hozzák magukat formába munkakezdés előtt a Fehérorosz Legfelsőbb Gazdasági Bíróság tagjai. Az elektromos meghajtású műpacival a közelmúltban szerelték fel a bíróság konditermét.
2008. március 26. szerda 09:07 - Hírextra
A szerkezetet bizonyos Dmitrij Szagajdak fejlesztette ki, aki egyben az alkalmazásának metodikáját is kidolgozta. Szerinte ugyanis a "lovaglás" kiváltja a testedzés egyéb formáit: ugyanolyan hasznos az egészségre, mint a röplabda, vagy a kocogás - olvasható az ONT fehérorosz tévécsatorna honlapján.

Az elektromos ló több fokozatban működik - szelíden poroszkál, vagy vad vágtába fog attól függően, hogy mire van szüksége lovasának: lazítani kíván-e, vagy magasabb fokozatra akarja állítani magát. A műpaci egyaránt javallott a hölgyeknek és az uraknak, ám utóbbiaknak valamivel jobban, különösen, ha túljutottak a negyedik X-en. Dmitrij Szagajdak szerint ugyanis a rodeózás sikerrel kiváltja bizonyos kék pirulák áldásos hatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását