2024. április 30. - Katalin, Kitti

Anya és lánya közös esküvője és szülése

Anya és lánya ugyanazon a napon lépett az anyakönyvvezető elé, majd hét hónap múlva ugyanazon a kórházi osztályon, mindössze négy nap eltéréssel szült gyereket.
2008. szeptember 23. kedd 11:11 - Hírextra
Mindez véletlenül jött így össze Oroszországban, a Nyizsnyij Novgorod mellett élő családban.
Irina udvarlójával bejelentkezett az anyakönyvvezetőhöz, és az esküvő napját éppen a 18 éves menyasszony 35 éves édesanyjának születésnapjára tűzték ki.

A mama, Olga már régen készült elmondani lányának, hogy élettársa, Jurij megkérte a kezét, de mikor Irina közölte, hogy férjhez megy, ő is szaladt az anyakönyvvezetőhöz, és ugyanott, ugyanazon a napon, egymás után kötött házasságot anya és lánya.

Hét hónappal később aztán még egy meglepetést szereztek a családnak, no meg az orvosoknak: ugyanazon szülészet egyazon kórtermében szültek, bár négy nap eltéréssel és más nemű babákat: Olga mama lányt, lánya fiút. Utóbbi született 4 nappal később, így nagynéni legalább idősebb, mint unokaöccse.

A városka, ahol a család él, a példátlan eseménysor örömére egyszobás lakással ajándékozta meg az ifjabb párt, alig néhány háznyira az idősebb pár lakásától.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását