2024. május 8. - Mihály

A nőcsábász huligán ismét apa lesz

A Hooligans együttes fenegyereke, Endi a megújult Cool-ban elárulta: jön a második trónörökös! A dobost elsőízben arról kérdezte Müller Attila, igaz-e a hír, hogy már közel ezer nővel volt dolga. Endi szerényen bólogatott, majd elmondta, szerinte ez nem e
2008. március 26. szerda 12:17 - Hírextra
Ez nem egy hétvége alatt jött össze, hiszen közel húsz éve vagyok a zenész-szakmában!-magyarázta. Ezután a zenész elárulta, 18éves korában kezdődött minden: - Nem vagyok csajozós, egyszerűen csak kihasználom az alkalmakat!- majd hozzátette, ez a zenekar többi tagjáról is elmondható.

Köztudott, hogy Endi nyolc éve él párkapcsolatban, így Müller Attila a hűségéről is faggatta a tetovált zenészt, aki csak annyit mondott: - Mindenki elcsúszik néha! A Hooligans hivatalos szívtiprója ezt követően arról is beszámolt, nemsokára ismét apa lesz: - Három hónap múlva megszületik a kislányom!- árulta el, majd hozzátette, még nem választottak nevet az újabb, immáron második csemetének.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását