2024. május 6. - Ivett, Frida

Horror a temetésen

Hatalmas riadalmat keltett egy harmincéves kétgyermekes anya az éppen érte imádkozó buddhista szerzetesek és hozzátartozói körében, amikor megjelent saját ravatali ceremóniáján. Duangke Szudcsunak nem kis erőfeszítésébe került meggyőzni a szó szerint halá
2008. március 25. kedd 10:39 - Hírextra
A fiatalasszony március 4- én egy személyes konfliktus miatt távozott el otthonról, két gyermekét édesanyjára bízva. Két hétre rá találtak a környéken egy meggyilkolt női holttestet, amelyet az eltávozott asszony édesanyja azonosított a jobbkezén látható heg alapján.

Mivel időközben nagyon hiányoztak a gyerekei, úgy döntött, hazamegy. A mamája éppen a templomban volt, így nem volt odahaza, amikor a tékozló lány bekopogott. A babonás otthonmaradottak azonban alaposan megrémültek, mivel azt hitték, Duangke szelleme tért vissza.
A rendőrség most nem csak a halottá nyilvánítás visszavonásával bajlódik, hanem ismét nem tudja, kinek a holttestét találták meg március 18- án.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását