2024. április 23. - Béla

Áttetsző mellékszereplő

Ted Danson legnépszerűbb filmje ijesztő stábtagot kapott, akit senki sem szerződtetett.Néhány parajelenségekkel foglalkozó tudós úgy véli, hogy a szellemek könnyebben észlelhetők a modern képrögzítési technikákkal, mint szabad szemmel.
2008. március 24. hétfő 10:41 - Hírextra
Ezért látható annyi fénykép és videófelvétel, amin megmagyarázhatatlan alakok vannak. A kétkedők persze csak ügyes utómunkának aposztrofálják az efféle bizonyítékokat.

Ám még őket is meggyőzné a "Három férfi és egy bébi" című vígjáték egyik jelenete. A Tom Selleck és Ted Danson főszereplésével készült filmben egy mai napig vitatott képsor látható. Az egyik szcénában Ted és az anyját játszó nő állnak a szobában, és egy csecsemővel játszanak. A háttérben látható egy ablak, a függöny mögött pedig jól kivehető egy gyerek alakja, aki nem része a forgatókönyvnek.

Valamint a titokzatos idegen csak a videótékákba szánt verzióban fedezhető fel, a moziban senki sem látta, pedig ugyanaz a jelenet. A legenda szerint a lakásban, ahol a forgatás zajlott, puskával fejbe lőtte magát egy fiú, hónapokkal a stáb érkezése előtt. A tragédia után az ott élő család eladta a házat, a stáb pedig kibérelte a belső felvételekhez.

Amikor a gyászoló anya megnézte a kész alkotást, és észrevette elhunyt gyerekét abban a ruhában, amiben eltemették, idegrohamot kapott. A stúdió elnézést kért a kellemetlenségekért, de nem vágták ki a kérdéses részt, mondván nem az ő hibájuk az eset. A mama hosszú pszichiátriai kezelés árán tudta csak feldolgozni a látottakat. Miután a híre ment a felvett szellemnek, a producerek kiadtak egy nyilatkozatot, hogy ne essenek vissza a családi filmnek szánt mű eladásai.

A magyarázat szerint egy Ted Danson-t ábrázoló, életnagyságú kartonbábú látható a jelenetben, amit a színész karaktere egy reklámforgatásáról hozott magával. A papír Danson később valóban feltűnik a képsorokon, ám sokkal magasabb, mint a függöny mögötti alak, sőt, még a kezei is másképp állnak. Így a legenda hívői mai napig biztosak benne, hogy az öngyilkos fiú tűnik fel a moziban.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását