2024. április 20. - Tivadar

Szavak nélkül is kifejezheted szerelmed

Kifejezheted a partnerednek, hogy mennyire szereted, anélkül, hogy egy szót szólnál.
2008. március 21. péntek 13:20 - Hírextra
1. Érintsd meg

Öleld meg a partnered, adj neki egy csókot, fogd meg a kezét, bújj hozzá, vagy masszírozd meg. Csak légy közel hozzá. Nincs az a dolog, ami erősebb lenne az érintésnél.

2. Hagyj neki üzenetet

Írj neki szerelmes üzeneteket és hagyd őket a lakásban. Küldj e-mailt vagy sms-t a partnerednek, hogy tudasd vele, hogy rá gondolsz. Hagyj rövidke üzenetet az autóján, vagy tedd be a táskájába, illetve a párnája alá. Vegyél neki képeslapot, vagy e-mailen keresztül küldj neki egyet. Egy kedves üzenet, vagy egy vers, idézet, ami kifejezi a szerelmed, megmutatja a párod számára, hogy mennyit törődsz vele.

3. Étel

Azt mondják, hogy „A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út”, nos, ez a nők esetében is valahogy így van. Fejezd ki érzelmeid azáltal, hogy meglepetés vacsorát készítesz neki, és hangulatot teremtesz virágok, gyertyák és zene segítségével. Főzd a kedvencét. A helyzetet azzal is megoldhatod, hogy foglalsz 2 személyre asztalt a kedvenc éttermébe.

4. Randevú

Vidd el piknikezni, menjetek sétálni, vagy tervezz olyan közös programot, amit a partnered szeret. Különleges legyen, úgyhogy ha lehet, a hagyományos mozi és vacsora témát hanyagold.

5. Szemkontaktus

Nézz a partneredre szeretetteljesen. A pároddal való szemkontaktus fenntartása azt mutatja meg neki, hogy abban a pillanatban ő a legfontosabb dolog, rá gondolsz. A szemkontaktus fenntartása növeli a pulzust, és az egyetértés és kötődés érzetét kelti bennetek.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását